Engager dig i politik

Har du engageret dig i politik? Eller har lyst til det? Så er det med god grund, for verden er midt i en proces, hvor de politiske udfordringer vokser. Der er nok at tage fat på, hvis der løber en politisk åre i dit liv. Måske vil du kaste dig over international politik? Der er emner nok at fokusere på fra klimakrise, fornyet uro i verdens økonomi, krig i Europa og energiudfordringer verden rundt.

Få ro derhjemme

Midt i tumlen har man brug for ro og fred derhjemme. Vi foreslår at skabe et hyggeligt rum, hvor du kan fordybe dig i aviser og bøger – et studereværelse måske. Dekorer med et smukt blomster tapet fra Familietapeter, som skaber hygge. Der er mange muligheder for at finde et flot blomster tapet, så find et der passer til dit hjem og din smag.

Vil du ikke gå den direkte politiske vej, kan du vælge at engagere dig i en NGO, som der findes mange af i Danmark. Her kan du engagere dig i klimaproblemstillinger, naturbevarelse, menneskerettigheder og alt muligt andet, og for mange er et engagement i en NGO blevet et trin på stigen frem til en egentlig politisk karriere.

International politik

mts_onepage