Politik i Danmark

Som så meget andet, er politik i Danmark mere populært end nogensinde før. Ikke at det ikke altid har været det, for det har det, men der er alligevel nogle ting, der er blevet ændret, og noget andet der er blevet mere gældende. Der er nemlig kommet flere og flere unge mennesker til talerstolen, og det er noget, Danmark er meget glade for. De unge bidrager nemlig til noget, som de ældre ikke gør, og vi både tror og håber på, at det er noget, der er kommet for at blive. Ikke at de ældre ikke kan sige noget klogt, for det kan de naturligvis, men de unge har især meget at sige os, for det er særligt dem, der er her for at tegne vores fremtid.


Uanset om man har med politik at gøre eller ej, er det aldrig ligemeget, hvad det er for nogle sko, man går i. Man skal have gode sko, og det skal man, uanset om man skal på skærmen eller ej. På den måde er fødderne bedre beskyttede, og man kan gå langt længere, end man ellers ville kunne. Et godt valg kan være vagabond, for her kan man for alvor få nogle sko, der er til at bruge. Der er naturligvis også mange andre valg, men det er godt at tage dem, som, man føler, virker.

Uanset hvem man er, og uanset hvor man er, så bør man kigge på skærmen i disse dage, for der er meget politik på programmet. Der er nogle gode nyheder, som man som dansker bør følge og være med på, for de kan komme til at få meget stor betydning for vores land og for vores fremtid. Hvis man blot vælger at lukke øjnene, så ved man aldrig, hvad der sker, og det kan der for de fleste være meget stor utilfredsstillelse ved. Måske er tiden kommet til at gøre noget andet, end man plejer, og for langt de fleste mennesker er det også muligt at gå ind i lokalpoltik, hvis det er det, man går og drømmer om. Det er naturligvis ikke alle, der drømmer om det, men hvis man gør, er det bare at kaste sig ud i det – og man vil på ingen måder blive skuffet. Det er bedre at gøre det nu end senere – og hvis ikke man gør noget nu, så bliver det måske aldrig til noget. Det er de færreste ældre mennesker, der ikke har et eller andet at fortryde, og derfor handler det om at gøre det – og man kan jo gøre det allerede i dag, hvis det er det, man ønsker sig. Så kan der i hvert fald komme til at ske noget, der er rigtig godt.

mts_onepage