København og politik

Politik er øretævernes holdeplads, men er samtidig et sted med mennesker, der gerne vil skabe de perfekte forhold. Det gælder både landspolitik og lokalpolitik. I København er det Danmarks største by, der skal drives. Det er samtidig Danmarks største arbejdsplads, hvor du finder alt fra de folkevalgte politikere til de mange, der underviser og plejer borgere og til dem, der arbejder på kontorerne i de mange forvaltninger. Politikerne vælges for fire år af gangen, og i den periode arbejder de på at gøre byen endnu bedre for alle dem, der bor og arbejder i den. Et hårdt job vil mange mene.

Politikere er blandt dem, der bliver gjort rigtig meget grin med. Oftest er det kærligt ment, for satire skal altid have et glimt i øjet. Skal du til en udklædningsfest, så er en sjov og anderledes idé at komme klædt ud som en af de mange politikere, der har deres gang på Københavns Rådhus. Hos https://www.partyking.dk/ finder du både den helt perfekte udklædning og alt det andet, der kan vise din overbevisende indre politiker. Før dig frem med valgflæsk og pamfletter, så ingen er i tvivl om, at en stemme på dig er en stemme på hele byen.

 

 

Du kan også vælge den endnu mere sjove tilgang, som er at komme i klovnekostume og med klovnens genkendelige ansigtsmaling, men samtidig tillægge dig en politikers talen og gøren. Flere og flere bliver ramt af en politikerlede og en følelse af, at mange politikere tilbringer for meget tid med deres politik og tilsvarende alt for lidt i den virkelige verden, hvor deres regler og beslutninger skal føres ud i livet.

 

Talens magt

Som vaskeægte politiker skal du lære den ædle kunst at tale udenom. Du er altid glad for, at der lige blev stillet dette spørgsmål, fordi det er så relevant. Derefter svarer du ukonkret på alt lige fra et tilbud om mere dessert til det om en dans på dansegulvet. Det gælder om på en rigtig sjov måde at dreje samtalen ind på dine mærkesager for på en måde at træde i karakter. Det er en sjovere udklædning end en superhelt, og ikke en, der ses hver dag.

Et bredt samarbejde er mere end bare et samarbejde med de partimedlemmer og de øvrige partier, hvor der kan skabes aftaler, der gennemfører politik. Men det er mere end det, for et godt samarbejde skal være blind for partifarve og alene have fokus på at skabe et bedre samfund for alle.

For rigtig mange borgere er politikere fjerne størrelser, der sidder inde på borge og bestyrer byrer og ja hele landet. Det, der betyder noget i den brede befolkning kan være svært at trænge gennem med, og det giver denne politikerlede. Men politik og herunder også Hovedstadspolitk skal styrkes ved mere nærdemokrati. Det er muligt med underskrifter nok at få sine forslag behandlet i Folketinget, og noget tilsvarende kunne med fordel indføres i hovedstaden. Kombineret med de spændende lokalråd kan politik komme ud af rådhuset og ind i alle stuerne til os alle sammen.

mts_onepage