Anna Libak stiller op til Folketinget for Venstre

Tidligere chefredaktør for Berlingske, journalist og debattør Anna Libak stiller op til Folketinget for Venstre. Den 2. juli har Venstre i Hillerød-kredsen opstillingsmøde, og her vil Anna Libak gå efter at stille op for Venstre i Nordsjælland.

Kræver mod at blive politiker

49-årige Anna Libak blev opfordret af V-kredsen i Hillerød til at stille op, og først sagde hun nej, men efter overvejelser besluttede hun sig alligevel for at sige ja. Hun begrunder sin beslutning om at gå ind i politik for Venstre med, at Venstre er det parti, hun selv har stemt på flest gange. Hun har aldrig lagt skjul på, at hun er borgerlig og liberal. Hun siger også, at det kræver mod at stille op til de tæsk, man får som politiker.

Venstre-profiler er glade for at få Libak med på holdet

Ifølge Torben Dencker, som er medlem af bestyrelsen og kasserer i Hillerød-kredsen, er Anna Libak et rigtig godt valg, fordi hun er under 50 år og meget velformuleret. Venstres gruppeformand Karen Ellemann udtaler, at det er en glædelig nyhed, at Anna Libak stiller op for venstre, for hun er en kvinde med solid erfaring inden for international politik, og hendes holdninger i debatter stemmer godt overens med den politiske linje i Venstre.

mts_onepage